Pár perc nosztalgia mindenkinek, hogy jöjjenek a szép emlékek!

Utolsó kommentek

2013.08.23. 14:07 blackmoon

Amanda Lear

Leírás:

Amanda Lear  francia énekesnő, az 1970-es évek európai diszkókirálynője. Jellegzetesen mély, kissé férfias színezetű hangja miatt egy időben azt pletykálták róla, hogy valójában férfi. A '80-as évekre népszerűsége kissé megfakult, s ezzel összefüggésben gyakran lehetett hallani festőnői ambícióiról. (Egyszer még azt is nyilatkozta, hogy zárdába vonul.) Az énekléssel azonban soha nem hagyott fel. A '90-es években feltámadt nosztalgiahullám jegyében iránta is újra megnőtt az érdeklődés, de már lényegesen szűkebb rajongótábora van, mint egykoron. Túl a csúcson, több ízben járt Magyarországon is.

Aki akkoriban a közkedvelt (szórakozóhelyek híján) házibulikban megunhatatlanul szólt az orsós magnók szalagjairól, és akiről az egész ország tudni vélte hogy valójában fiú.....

 

 

  

Szólj hozzá!

Címkék: zene amanda lear


A bejegyzés trackback címe:

https://retrokalandozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr955472691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása