Pár perc nosztalgia mindenkinek, hogy jöjjenek a szép emlékek!

Utolsó kommentek

2014.03.15. 18:07 blackmoon

Müszi reklám

Rengeteg reklám áraszt el minket nap mint nap. Mindegyik különféle hatást ér el, van amelyik megnevettet, elgondolkodtat, vagy egyszerűen csak a látványvilágával nyűgözi le a nézőket, de van olyan is amit észre sem veszünk, mert nem nekünk szól. 

Ez a reklám pedig egyszerre mozgatta meg az országot. Ez a reklám hónapokig beszédtéma volt. Ez volt a reklám! 

A tévénézők millióinak állt meg a kezében a kanál vacsora közben ha lejátszották, sok ezer nagymama szúrta meg a kezét sálkötés közben, rengeteg feleség ejtette el a tányért mosogatás alatt, és számos férfiember dobta a műsorújságot a tévé képernyőjének üvöltve..... Így kezdődtek a reggelek a munkahelyeken, az iskolákban, a közértekben, az orvosi rendelőkben várakozás közben, a buszokon, taxikban, és mindenhol ahol egy embernél több tartózkodott egyszerre: - Te, láttad tegnap is? Még mindig nem tudjátok? De ki tudja? Mi a büdös fészkes fene az a rohadt MÜSZI???!!!

Íme, tekintsétek meg újra!

 

 

És akkor a kérdés: tudja végre valaki hogy mit is reklámoztak ezzel annak idején? (rákeresni nem ér!) 

 

1 komment

Címkék: média reklám kultfilm


A bejegyzés trackback címe:

https://retrokalandozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr175861869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walter Hartwell White 2014.04.28. 00:34:32

Állítólag ez a pali később közrádiós kirúgásokban vállalt dicstelen szerepet az első Orbán-kormány idején.
süti beállítások módosítása